Monday, 3 February 2014

Rahsia Anak Kelahiran Januari


Assalamualaikum,

Siapa sini lahir pada bulan Januari? Meh sini aku nak cerita rahsia yang ada pada kita. Kenapa kita? Sebab aku pun lahir pada bulan Januari jugak. Memandangkan bulan Januari da lepas, so birthday korang da lepas la kan untuk tahun ni? Haha. Da lepas, baru la boleh cerita.


Rahsia Bulan Kelahiran – JANUARI


# Bercita-cita tinggi dan orangnya serius

# Suka mendidik dan dididik

# Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik

# Rajin dan setiap yg dibuat nampak keuntungan

# Suka smart, kemas dan teratur bersifat sensitif ,berfikiran mendalam

# Pandai mengambil hati org lain pendiam kecuali telah dirangsang

# Agak pemalu

# Mudah mendisiplinkan diri sendiri

# Badannya sihat tetapi mudah diserang selsema

# Bersikap romantik tetapi tak pandai memperlihatkannya

# Cukup sayang pada kanak-kanak

# Suka duduk rumah

# Setia pada segala-galanya


( Kajian oleh Dato' Haji Fadzilah Kamsah )


Bila tengok-tengok balik diri ni kat cermin, macam ada je semua sifat-sifat di atas. Ada pro dan contra, so aku admit it.


Semoga bermanfaat. Wallahua'lam :)